Het Nieuwe Suikerentrepot

Moerdijk - Standdaarbuiten
Toekomstig aanbod

vanaf € 329.000,-

Over dit project

Officiële verkoop start op 24 juni!
Save the date want op maandag 24 juni om 17:00uur start de officiële verkoop van Het Nieuwe Suikerentrepot!

Het voormalige Suikerentrepot krijgt een nieuwe bestemming. Het entrepotgebouw wordt omgebouwd tot appartementen, maisonnettes en een grote binnentuin: de meetingpoint. Hoge plafonds, karakteristieke kozijnen, grote ramen en de karakteristieke kenmerken van het gebouw zorgen ervoor dat je hier graag wilt wonen!

De meetingpoint is het hart van Het Nieuwe Suikerentrepot. Jong en oud kunnen zich hier vermaken en door het groene karakter is het echt ontspannen. Door deze grote open ruimte blijft het authentieke karakter van het pand behouden.

10 appartementen
v.a. € 329.000, -

De appartementen bevinden allemaal op de begane grond en hebben een heerlijke privé tuin variërend van ca. 12 tot 75 m² aan rivier de Mark, om optimaal van het buitenleven te genieten. Ze hebben een woonoppervlakte van ca. 63 tot 150 m², zijn allemaal voorzien van een ruime slaapkamer, een badkamer en seperate toilet.

16 maisonnettes
v.a. € 329.000, -

Ook bij de meeste maisonnettes kan je heerlijk genieten van het buitenleven op het dakterras van ca. 26 m² met uitzicht op rivier de Mark. Een heerlijke lichte woonkamer, ruime slaapkamer en fijne badkamer maken de maisonnettes heerlijk om te wonen. De woonoppervlakte varieert van ca. 71 tot 143 m².

Het Suikerdepot in Standdaarbuiten, ook wel Het Nieuwe Suikerentrepot genoemd, is in 1924 gebouwd als opslagplaats voor de suiker die in de fabriek vlakbij geproduceerd werd. De suikerindustrie is lang bepalend geweest voor deze omgeving.

Het voormalige Suikerentrepot is evenwijdig gelegen aan rivier de Mark en aan de haven van Standdaarbuiten. Het bouwjaar van het complex is 1924. Het entrepotgebouw heeft een monumentale geklonken staalconstructie met vakwerkspanten, die het gebouw haar bijzondere karakter geeft. Het vloeroppervlak van het totale entrepotgebouw bedraagt circa 4000 m² en de hoogte bedraagt circa 10 meter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Nieuwe Suikerentrepot
Start verkoop
24-06-2024
Woningen
26 van 26 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 329.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Moerdijk.

Aanmelden