Staalmeesters

Moerdijk - Fijnaart
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 146m2
Kaveloppervlak
98 - 805m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Staalmeesters
Vanuit de voordeur direct de levendigheid in of juist de rust opzoeken tussen het groen van de bomen en de wadi’s. Wonen in het project Staalmeesters laat mensen en werelden samenkomen. Binnen het stoere plan op het oude ZNS terrein heerst een zacht en natuurlijk karakter waar in de zon heerlijk genoten kan worden van een kop koffie of thee.
Het project
Staalmeesters is een stoer en gevarieerd plan. De woningen hebben hun eigen identiteit met een knipoog naar het voormalige ZNS terrein. Het woningaanbod bestaat uit 34 eengezinswoningen, 6 drie-onder-een-kap woningen, 16 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen worden verkocht met luxe keuken inclusief keukenapparatuur, complete badkamer en een bodemwarmtepomp.
Voor meer informatie en aanmelden bezoek de projectwebsite www.nieuwbouwstaalmeesters.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Staalmeesters
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Moerdijk.

Aanmelden