Centrumplan Zevenbergen

Moerdijk
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 310.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
94 - 94m2
Inhoud
378 - 378m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

In het centrum van Zevenbergen, op de hoek van de Molenstraat, de Doelstraat en grenzend aan de Markt wordt een nieuwbouwcomplex gerealiseerd. Een kleinschalig woongebied bestaande uit 21 koopappartementen, een parkeergarage en de nodige winkels en horecagelegenheden in de plint van het gebouw.

Het ontwerp van Groeneweg van der Meijden architecten heeft een pandsgewijze opbouw waardoor de nieuwbouw aansluiting vindt bij het karakter van het centrum van Zevenbergen.

Kies waar jij wilt wonen!
Aan de Doelstraat met het vrije uitzicht, of aan de knusse, maar levendige Molenstraat. Of woon je toch het liefst met het zicht op de gezellige Markt? Wat je ook kiest, er staat één ding staat voorop. Met een appartement midden in het centrum van Zevenbergen zijn alle voorzieningen altijd dichtbij!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrumplan Zevenbergen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 310.000,- tot € 310.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Moerdijk.

Aanmelden